Beoordelingen van La Cubanita Apeldoorn

Recente recensies van La Cubanita Apeldoorn

5 sterren na 226 reviews

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van prima kwaliteit en erg lekker. Zou om 18.30 gebracht worden. Werd echter 18.50. Maar daar heb ik begrip voor gezien de huidige Lock-Down situatie

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zo wel de koude als de warme gerechten. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar heel snel koud.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e keer in de afgelopen 10 maanden besteld om thuisbezorgd te krijgen en het was weer TOP! Dit keer ook wat warmer dan de vorige keren, dat was heel fijn.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e x besteld en weer zo perfect als de eerste ervaring

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Lekker gegeten. Misschien voor de warme gerechten nog een aanwijzing hoe deze thuis bij te warmen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, alles was goed op temperatuur. Het duurde even voor we het konden opeten in verband met inchecken hotel. Maar alles was nog prima warm. Goed gegeten voor weinig geld, vriendelijk personeel bij afhalen ook!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en warm geleverd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer heerlijk gegeten!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! En de bezorging was top! Zeker een aanrader! Heerlijk genoten!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.. thuis. We kijken uit naar dat weer mogen komen, dat smaakt nog beter!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd en heerlijk gegeten! Klein minpuntje: ondanks bestelling van € 40 wel € 2,50 bezorgkosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Was alweer een tijdje geleden, maar super blij mee weer! Zelfs wat dingen verbeterd sinds de vorige keer (champignons los verpakt, zodat niet alles onder de 'olie' daarvan zat). En cheesecake toe...nomnomnom! Hopelijk snel weer open en weer lekker uit eten daar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk !!!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en we hebben heerlijk gegeten vanavond. Helaas niet in het restaurant maar thuis aan tafel

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas, we hadden de warme en koude combinatie. Ruim genoeg voor 2 personen. Het brood was echt lekker vers. Bedankt!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel lekker. Wat warm moest zijn goed warm. Klasse.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zat niet allemaal netjes in de bakjes en er zaten haren tussen ons eten.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie het goed hadden verpakt na onze opmerking dat het de vorige keer koud was geweest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kunnen alleen zeggen dat we weer ontzettend genoten hebben van eerste tot en met het laatste hapje!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super heerlijk, alles goed warm, alleen de friet was erg lauw. Misschien ipv een papieren zak ook aluminiumfolie erover heen doen.. Bestel zeker weer! Super lekker!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig gebeld dat t iets later werd, top!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze belde zelfs dat de bezorging 5 min later was. We hebben heerlijk gegeten!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren erg lekker. Het eten was na een rit van 10 minuten nog erg warm. De presentatie van het eten was mooi.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Snelle en vriendelijke bezorging en eten fantastisch!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, goeie service!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorgd en een vriendelijk bezorger. Goeie kwaliteit en echt niet duur, voor rond de €20 stond mijn tafel vol, en zat ik vol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super dat jullie belden dat het een half uur later kwam dan gepland, het was weer heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen wachttijd was een beetje lang.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, keurig op de afgesproken tijd geleverd. Gaan zeker nigmaals bestellen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We zijn netjes gebeld dat het eten een kwartiertje later kwam. Een aanrader wanneer je wat hebt te vieren of zin hebt in lekkere tapas!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, keurig op tijd geleverd keurig netjes ingepakt

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We werden via mail netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Meer dan genoeg van alles en erg smaakvol. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Ook was het optijd bezorgd en warm!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 tapasboxen besteld en laten bezorgen. Heerlijk gegeten, de tapasbox bestond uit meerdere hapjes van een gerecht en het eten was echt nog goed warm toen we het thuis ontvingen. Aanrader!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar. Alleen verwacht je als je losse hapjes besteld en 3.50 voor betaald wel iets meer krijgt. 3.50 voor 2 halve maiskolfen is best veel. Maar kwaliteit van de gerechten waren prima!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer,,het was super.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was in een woord heerlijk !!! Tipje : missen naast het vlees patat, zou een super toevoeging zijn, of gebakken aardappelen.

Reactie van La Cubanita:Beste, Allereerst erg bedankt voor uw berichtje en fijn om te horen dat u heerlijk heeft gegeten. Naast de zoete aardappelfriet kunt u bij ons ook patatas brava bestellen, dit zijn gebakken aardappels. Bedankt voor de tip. Altijd fijn om tips door te krijgen. Groetjes Team La Cubanita Apeldoorn

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorgd door een vriendelijke jongedame op de fiets, de warme gerechten waren. Iet heel warm meer.. maar dat is vrij logisch voor een bezorging van kleine gerechtjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer bezorgen alles koud, na gebeld te hebben, alles weer warm bezorgd gekregen. Goeie service👍

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en dat beviel prima

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de lekkere gerechten 👍🏻

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!! Ook meer dan je verwacht

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben er van genoten

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het smaakte ons prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op zich lekker, echter wel erg lauw (ik denk dat jullie daar een oplossing voor moeten bedenken met een fietskoerier naar een buitenwijk)

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snel bezorgd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Goed in bakjes gedaan. Doekjes erbij om je handen af te vegen voor spareribs. Bezorging op tijd Echte aanrader. We gaan hier zeker nog een keer in het restaurant van genieten

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! En precies op tijd 😊

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel attent dat gebeld werd dat het ietsjes later bezorg werd al was het prima op tijd! Wij hebben in ieder geval weer heerlijk genoten!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas. Met name de kipsalade en champignons waren erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom aangenaam verrast door de kwaliteit. Belde netjes dat ze de aangegeven levertijd niet gingen redden en dat het een half uurtje later werd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de berzorgtijd was heel snel. Ik zou het zeker aanraden bij anderen!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Corona tijd. Thuis uit eten. Ik was blij verrast. Geen klef eten in zakjes. Nette bakjes. Alles wat warm moest zijn was warm en lekker! Hier werd ik heel blij van! Lekker gegeten! Aanrader voor iedereen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar als dit nog lang gaat duren.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas waren heerlijk! En.....alles werd bezorgd door de knapste man Apeldoorn!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker Als we dan niet na jullie toe kunnen komen dan maar bestellen Ook netjes optijd !!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering. Alles was weer om de vingers bij op te eten. Zeer zeker een aanrader.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten laten bezorgen, het was helemaal super!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er moet duidelijker vermeld worden hoeveel porties van elke tapas er zijn. Sommige tapas waren er 5 van en andere maar 2. Het eten was verder heel goed, maar het was beter geweest als er overal evenveel van was geweest.

Reactie van La Cubanita:Beste, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten. Wij hebben onze porties hetzelfde gehouden als dat wij uitserveren in ons restaurant. Nogmaals bedankt voor uw feedback en dit nemen wij ook mee. Mvg Team la cubanita

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijne porties en bezorging met een glimlach (achter het mondkapje😉) Hebben er weer van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2x brood besteld kreeg netjes de tapenade en aiolli 2x alleen schrok ik van de 2 kleine stukjes brood die erbij zaten. Dit was zeker niet de hoeveelheid die ik verwacht had. Als je dus een "normale" hoeveelheid brood erbij wil hebben moet je voor 10 euro bestellen. Dit viel erg tegen en zou daardoor niet meer bij jullie bestellen

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens bezorgen teveel geschud met de tassen, zodat sommige tapas bij elkaar zijn gekomen in de tapasboxen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was een verrassing voor familie en hier werd superfijn aan meegewerkt door bv de bon niet mee te geven. Familie liet weten echt enorm gesmuld te hebben!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak echt top, maar qua hoeveelheid viel het toch wat tegen. Daardoor behoorlijk aan de prijs en is de kans op een tweede keer afhalen/thuisbezorgen niet heel groot. Maar nogmaals: smaak echt meer dan prima!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Reactie van La Cubanita:Goedenavond, Bij de opmerking heeft u neergezet dat het eten heerlijk was, erg fijn om te lezen, echter geeft u zowel bij bezorgen als bij het eten 1 ster, kan het zijn dat er iets mis is gegaan? Mvg Team la cubanita

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk goede service top

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en zoooooo lekker

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk. Wij hopen snel weer bij jullie te komen eten, we missen de gezelligheid van het restaurant. Voor bezorging zou wat meer keuze uit de gerechtjes wel fijn zijn. Wij missen de wraps.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal prima uit, keurig verpakt. Mooi op de afgesproken tijd gebracht en het was heerlijk allemaal. We zijn zeer tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd (zondagavond 18.30). Tapas waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud, en daardoor niet zo lekker. Had wel wat meer verwacht voor deze prijs. Bezorger kwam wel aan op gewenst tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord TOP!!! even zonder de gezelligheid van het restaurant, maar heel even waan je je in Cuba!! Heerlijke tapas! Goed verpakt en daardoor ook in voorthuizen goed warm!! Kom op toppers!! Ook deze gekke tijd komen jullie door!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer de service dat er in Eerbeek bezorgd werd, precies op tijd bezorgd. Het eten was lekker en warm

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties mooi, leuk opgemaakt in schalen waar de warme gerechten iig tot in huis warm blijven. Smaak goed! Vriendelijke bezorger! jammer dat de schalen vervormd waren door de warme producten, anders had ik ze vaker kunnen gebruiken (in het kader van recyclen etc) Hopelijk kan de zaak weer gauw open, maar tot die tijd is dit ene leuk alternatief

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer voortreffelijk. Het smaakte super lekker. En was nog lekker warm na bezorging.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, precies klaar op afgesproken afhaaltijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld! Super lekker en gezellig eten.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Ontzettend lekker gegeten, snel bezorgd. Erg vriendelijk personeel! Tijdens de online bestelling had ik een foutje gemaakt, 1 belletje en zonder problemen loste ze het op. Binnen 30 min stond er een heerlijke maaltijd op tafel!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete aardappelfriet was heel zacht, sommige niet eens gaar en lauw. De gamba's waren lauw en sommige waren nog niet gaar. Er zat teveel groene kruiden op, deze waren oud en hard. De krokante kipstukjes waren alles behalve krokant, ook waren ze lauw en heel sappig Maar de kaaskrokketjes en de kipstukjes in bacon gewikkeld waren wel erg lekker. De bezorging was verder goed en de bezorgservice was vriendelijk!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima kwaliteit

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten :-)!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alles was netjes verpakt.prima geregeld.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd heerlijke tapa's. Zeker voor herhaling vatbaar

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker smaakvol (behalve de mozzarella /tomaat). Eten was optijd klaar! Prima eten voor een redelijke prijs!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Eten hebben we thuis laten bezorgen. We werden direct netjes gebeld dat het bezorgen iets later zou worden. Het eten was goed warm en heerlijk! Vriendelijk personeel en goed eten! We kregen er zelfs nog een drankje bij. Vanaf de start van Corona hebben we al verschillende keren besteld, en ook als verrassing laten bezorgen bij anderen. Altij even goed!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gebruikelijk weer erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang Het was koud Het was niet compleet ( miste eten en werd pas later bezorgd ) Erg jammer! Ik bestel niet meer

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd afgeleverd met een druipende zak die kapot was. De saus van de gehaktballetjes bleek eruit gelekt te zijn. De bezorger gaf de zak dus op zijn kant aan zodat het lekken wat minder was, hierdoor lag al het eten aan 1 kant en door elkaar. De 2 bestelde tapasboxen waren willekeurig gevuld waardoor wij het zelf moesten verdelen wie wat besteld had. De los bestelde aardappeltjes waren ook op een box gelegd. Er zat geen honing-mosterd saus bij de kip. kwaliteit van het eten was ook niet erg goed, gespleten botten in de sparerib, eten was lauw, kwam 40 min. later nadat we de mail kregen dat het onderweg was. Hamburgertjes waren melig, gehaktballen droog. Al met al een slechte ervaring, jammer.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom mag ik een bezorgtijd aangeven als het toch niet op tijd is. Het eten was een uur en een kwartier later. De zoete aardappelfriet was koud en klef. Eigenlijk alles was bijna koud, omdat het later was.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk 😃 brachten het eten zelfs naar de auto om de hoek. Top service

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Flesje fris gratis bij 2 tapasboxen, erg leuk!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus helaas door de hele zak over de drankjes etc. Ook waren 2 van de bakjes met aardappeltjes open en lagen door de zak heen. Geen fijne bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald en was super lekker en goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster was top, hield keurig afstand mbt het overhandigen van het eten. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima! Alles warm, goed gaar en snel bezorgd en zelfs een leuke vaderdag tekst met hartjes op de boxen! Leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en smaakte enorm lekker

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat we besteld hebben. 1e keer top maar dit flop. Brood droog. Patat klef. Er zat echt een enorm verschil in deze 2 leveringen. Jammer! Wel snel bezorgd

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, ruime porties. Grote keuze, ook voor vegetariërs.Telefonisch contact vooraf vriendelijk en goede informatie. Het eten werd netjes op tijd bezorgd en was goed warm. Zeer compleet met veel sausjes, servetten etc. Zeer aan te bevelen!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Hoeveelheid hield niet over, voor twee personen drie schalen besteld (2x warm en 1x koud) en nog wat extra's. Was precies genoeg maar dus wel erg prijzig in vergelijking met de prijs die je betaald in het restaurant zelf. Verpakking niet heel praktisch saus los in een open bakje dus overal zat er saus. Bezorging was ruim 40 min later terwijl wij in de middag al besteld hadden voor in de avond. En al het verpakkingsmateriaal was vol met saus, doosje waarop stond patop losse saus zat op zijn kop in de grotere tas. Hopelijk is het in het restaurant beter want de smaak was prima, maar voor ons wordt het niet nog een keer laten bezorgen

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had drie cheesecake besteld zonder rode saus (had gevraagd of er chocolade saus bij mocht). Werden ze bezorgd, met rode saus, normaal niet erg, maar aangezien de bakjes met saus open waren en door het bezorgen over de hele cheesecake zat, konden we ze weggooien. Aangezien niemand bij ons die rode saus lustte. Zonde dus

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al 1 keer eerder besteld en toen was het eten heerlijk. Nu was het echt vreselijk. De gambas waren helemaal doorbakken, net plastic, in de pasta salade zat helemaal geen kip en de kip met honing mosterdsaua?? Waar was de honing mosterd er zaten letterlijk maar een paar druppels op en de gehaktballetjes waren helemaal uitgedroogd. Echt een teleurstelling zeker voor een bestelling van bijna 50 euro. Bezorgster was wel heel vriendelijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten door elkaar gehusseld, saus van de cheesecake door de carpaccio. Zeer slecht deze keer.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, wel wat minder ten opzichte van vorige keer (koud, sausen door de tas heen gelekt, late bezorging).

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze 40 jarige trouwdag is culinair ook helemaal geslaagt door jullie. Heerlijk hebben we gegeten met onze kinderen en kleinkinderen . Dank jullie wel.. Nix op aan te merken, sterkte en veel plezier in jullie werk, houd vol.. Dikke kus . Lex en Jannette

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten :) Aardige berzorger op de fiets. Alleen de warme gerechten waren al een beetje afgekoeld. Maar alsnog was het heerlijk.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nog nooit bij jullie gegeten, maar zowel de bestelling als het eten: een dikke 5 sterren. Voor herhaling vatbaar👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service dat het ook in Eerbeek bezorgd kon worden! Het bestellen via de site ging makkelijk, goede bevestiging gekregen. Eten werd stipt op tijd bezorgd en was lekker, genoeg en warm. Kortom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top. Netjes op tijd en het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit is heel goed, de bezorging was perfect op tijd en het eten heerlijk!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Ook al zou het ook best leuk zijn een keer in het restaurant weer te gaan eten, voor nu is dit ook prima om heerlijk thuis op te eten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgster kon het vorige aders niet vinden waardoor mijn bestelling niet om 17:50 maar 18:15 werd bezorgd. De warme tapas waren daarom niet erg warm meer. De kaas kroketjes waren door het afgesloten bakje zacht geworden. Tip om de warme tapas apart te verpakken van de koude. Dan blijft de carpaccio en de meloen koud. Verder was het eten prima voor een volgende keer.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ronde bak waarin de warme tapas bezorgd werden was niet goed afgesloten en ook scheef gehouden en daardoor zat al het eten onder de tomatensaus. Gelukkig was het lekkere tomatensaus, maar het was wel een beetje zonde, ook omdat de rest van het eten hierdoor een beetje zompig was geworden. Jammer, want de vorige keer was het heel lekker allemaal.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd. Smaak van gerechten was goed maar dit is niet voor herhaling vatbaar omdat de gerechten niet lekker warm meer waren, sausje over de verkeerde hapje waren gekomen (ik denk tijdens vervoer toch teveel gehusseld). Misschien meer per gerecht in bakje? Sommige gerechten zelf in over verwarmd maar de frietjes weten hierbij helaas niet meer knapperig. Misschien is het gewoon niet haalbaar om Tapas lekker thuis te laten bezorgen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer in jullie restaurant eten! Succes met alles en tot ziens!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer compleet het tegenovergestelde van de vorige bestelling. Koude niet gare spareribs, taaie stukjes zeeduivel. kip met nauwelijks honingsaus.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijke tapas laten bezorgen. De bezorging was erg snel, helaas was het eten niet erg heet meer.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed behalve de zeeduiveltjes zat geen vis in. en het brood was veelste hard gebakken.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super geregeld en zeer lekker👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super weer! Lekker uit eten in je eigen huis!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging! Keurig op tijd! Warme hapjes waren wel al afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas iets minder warm dan de vorige keer. Verder prima.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverd. Het is toch altijd niet echt heel warm meer. Snap ik.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel mij erg tegen. Eten was koud. De zeeduivel was niet lekker, zat amper vis in. De kipkluifjes en de kip in honing/mosterd waren (na opwarmen) lekker. Gehaktballetjes waren niks aan en dus hebben we een hoop weg gegooid. Niet voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en het eten nog warm. Tapas waren over het algemeen lekker en smakelijk. Zoete aardappelfriet en gamba s waren heerlijk. Hamburgertjes waren wat smaakloos. Verder prima!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen een vertraging van 3 kwartier? Toen ik belde leek de persoon tevens flink geïrriteerd.. ik snap dat het Moederdag was, alleen blok dan wat meer de beschikbare tijdsblokken. Als ik om 17:45 mijn eten wil, kom dan niet pas rond 18:30 bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd en weer erg lekker! Zelf opgehaald ivm drukte, mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de keuze voor bezorgen kun je een vrij specifiek tijdstip kiezen. Dat doe je dus bewust omdat je dan graag wilt eten. Wij hebben een dochter van 3 en dan wil je niet een uur later eten ivm bedtijd (en honger). Het kan een keer drukker zijn dan verwacht, dat begrijp ik. Na 35 min te laat even gebeld, kreeg 3x geen gehoor en toen iemand aan de lijn. De bezorger was toevallig net vertrokken. Geen excuses gekregen aan de telefoon. Bezorger was heel vriendelijk, maar ook geen excuses voor de late levering. We konden dus pas een uur later dan gepland eten, met een dochter die eigenlijk al naar bed moest. Gelukkig was het wel weer heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Er was genoeg voor iedereen en nog warm bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Hebben ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. En een leuke manier van een avond uit in Corona tijd. Het eten heeft dan ook weer goed gesmaakt

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

leuk om een keer te doen

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de juiste tijd bezorgd. Hoeveelheid, prijs en kwaliteit is in goede verhouding.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Wild het eens op deze manier proberen. Grote porties en super leuke en nette bezorging!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grotere porties dan verwacht. Bezorging prima

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd zelfs eerder geleverd dan verwacht. Kwaliteit van de producten zelfs beter dan eerdere ervaring in het restaurant. Wat mij betreft een nieuwe formule bedacht. Ga hier echt meer door!!!!!! Groet Bianca

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben drie borden met ieder 4 tappassen. Thuis aangekomen ontdekten wij dat er een vakje van de 4 leeg was. Een tappas minder. Opvallend omdat de voorbereider en de inpakker kunnen zien dat er een vakje leeg is. Als je in deze moeilijke tijden de steun van jouw klanten wil ontvangen, moet je het netjes doen.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, porties prima in verhouding. Prijs is ook goed te doen. Er was alleen wat vijgen chutney gelekt op onze toast en zalm, maar dat kan ook bij ons gebeurd zijn

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Hoop dat we gauw weer kunnen eten bij jullie in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had wel iets warmer gemogen. Door de sausjes was het gauw lauw. Alles was wel goed gaar en het smaakte wel goed. Prijs/kwaliteit: hoeveelheid eten viel ons tegen. Hadden voor die prijs er wat meer van verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vet eten alles uit de frituur (zelfs de gehaktballetjes lijken gefrituurd) en overal een mayo variatie saus overheen. Zelfs over de caprèse stickjes (als je het zo mag noemen). Het brood was over getoost turks brood, als je er in knijpt heb je paneermeel wat trouwens overal ook ruimschoots als ingrediënt in zit (zoek de kip). Kortom Tapas alla snackbar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader. Heerlijk gegeten, keurig op tijd gebracht, zelfs paar minuten eerder. Wel lekker is om de warme gerechten heel even weer op te warmen (wonen ong. 4 km vanaf het restaurant)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en ivm met Corona alles op gepaste afstand. Eten keurig verpakt. Smaakt erg lekker en ruim voldoende.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en een fijne bezorging, precies op tijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgt. Warme dingen waren nog lekker warm. Kwaliteit doet niet onder voor het eten in het restaurant.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eten bij la cubanita besteld. Het was heerlijk! Het smaakte net als in jullie restaurant. De bezorger was op tijd en het eten was goed warm.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. Vond het eten wat tegen vallen. Beetje prijzig voor wat je ontvangt.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis uit eten, al het eten smaakte heerlijk! Hele gezin heeft er heerlijk van gegeten. Wij gaan zeker nog eens bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben onwijs genoten vanavond van het eten wat jullie hebben bezorgd. Het was meer dan genoeg, ook qua saus niet te weinig. En de bezorging vonden wij top!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, net alsof we thuis uit eten waren! In deze rare tijd zeker een aanrader :)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In verband met corona konden we er niet gaan eten, maar nu werd het thuisbezorgd 😁 netjes op tijd en het was super lekker!! Gaan we vaker doen

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed maar toch liever in de zaak eten

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk thuis kunnen genieten van jullie geweldige eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima afhaal optie in deze tijden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Zeker een aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! We waren nog nooit eerder bij La Cubanita geweest en omwille van de Coronacrisis zijn we ons eten gaan op halen. Het eten was erg lekker en de mensen in het restaurant super vriendelijk! Voor niet veel geld een lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere warme en koude tapas. Toch nog een beetje Cubanita thuis. Hou nog even vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super lekker, ook het afhalen ging prima!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal tevreden. Het was nog allemaal warm en erg lekker! Goed geregeld!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de tapas die bij ons persoonlijk thuis werd bezorgd. Precies op de afgesproken tijd, prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, eten was erg lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn alternatief om in deze tijd toch lekker tapas te eten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor één keer prima. Iets meer keuze was beter geweest. De verpakking was beroerd. Lastig te vervoeren op de fiets waardoor alles door elkaar lag. Eén warm gerecht wat warm moest zijn was niet warm en in de zeeduivelballetjes zat amper zeeduivel. De rest was overigens prima.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Thuisbezorgd. Goed geregeld. Gewoon top.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles top geregeld! Eten was heerlijk!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Bedankt!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat wij besteld hadden zat er allemaal in, het was op tijd klaar en het heeft heerlijk gesmaakt.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super en aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Wij hebben weer genoten van de smakelijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet verwacht maar het was super lekker voor herhaling vatbaar

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uit eten op locatie is natuurlijk altijd leuker, maar het bezorgde thuis diner heeft ons erg goed gesmaakt. Goed aanbod in deze tjid voor beide partijen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de warme doos was niet heel erg warm. Wel heerlijk gesmuld. Een tip, doe wat alumiumfolie om de plastic doos blijft t langer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed bevallen en gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor de eerste keer besteld en afgehaald. Beviel goed, eten was lekker. Had alleen misschien iets warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, lekker warm en snel bezorgd!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestemming was op het afgesproken tojdstip klaar en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk thuis genoten van de tapas van La Cubanita!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat ze niet bezorgen

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom weer heeeerlijk! We hebben onze bestelling afgehaald en het was nog goed warm toen we thuis kwamen. Ideaal om toch van de heerlijke tapas te genieten!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, net zo goed als in het restaurant

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle levering aan huis, klasse! Nog belangrijker: alle tapas smaakten zoals je het op je bord krijgt in het restaurant. Super lekker dus. Echt uit-eten in je eigen huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen, betalen en op afgesproken tijdstip ophalen. Goed geregeld en het smaakte prima. Kleine opmerking op de site duidelijker aangeven hoe je je bestelling kunt opgeven staat onder acties na lang zoeken gevonden. Verder alles prima sterkte in deze tijd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een even getal aan hapjes zou wat handiger zijn. Meestal bestel je voor 2 personen. Verder heerlijk gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten maar om een uur te wachten tot het eten klaar is om mee te nemen is denk ik niet de bedoeling .dus eenmaal en nooit meer ondaks dat het eten goed was

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben besteld in Apeldoorn, de service ging tot aan de voordeur (terwijl we eigenlijk verder dan de 2,5 km wonen) na een belletje. Echt heel fijn! We hebben heerlijk gegeten thuis! Het eten was gemakkelijk neer te zetten en we hebben er echt van gesmuld. Bedankt dat we op deze manier toch nog ons jubileum konden vieren met ons gezin!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk, eten 30 minuten later gekregen. 1 kippenbout was net niet gaar. Daarom 3 sterren want de rest was lekker!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Van te voren gebeld hoelaat we zouden kunnen bestellen. 18.30 moeten we wel redden. Daar aangekomen om 18.30 heb ik bijna 45 min moeten wachten op mijn bestelling. Helaas was het Turkse brood ook nog vergeten. En waren de tapas niet meer warm. Een grote teleurstelling dus.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. We dachten dat het misschien wat weinig was maar de hoeveelheid is nu meer. Aanrader en toch thuis "uiteten "

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld! Heerlijke gegeten, alleen de muziek en het aardige personeel mist.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Fijn dat dit nu ook afgehaald kan worden.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg was de carpaccio wat droog... niet wat ik gewend ben van jullie. (Want ik ben helemaal gek op de carpaccio van jullie) Misschien volgende keer op een plastic bordje i.p.v karton. De smaak veranderende daardoor (karton nasmaak). Het vlees bleef op het karton plakken. Voor de prijs had ik wel iets meer verwacht..

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Van alles was voldoende en het was allemaal erg lekker.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het smaakte heerlijk!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de tapas! Geen verschil met het eten in het restaurant.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte allemaal weer echt top. Ruim voldoende. Alles was netjes verpakt, warme gerechten waren echt goed warm. Prijzen zijn prima. Ik zeg deze optie (afhalen/bezorgen) blijven behouden straks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lieve toppers van la cubanita, wat jullie in deze korte tijd neer zetten, van de nood een deugd gemaakt! Onwijs knap! Jullie brachten even een stukje cuba bij ons thuis! Heeeeeerlijk gegeten... dank jullie wel! Zet um op de komende corona tijd! Samen komen we hier door heen! Twijfel jij nog om te bestellen? DIT IS ECHT EEN AANRADER!!! Cubaans muziekje op zoeken op je streamingsdienst, en je bent gewoon even op vakantie!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat we niet uit eten konden, hebben we gekozen voor afhalen bij La Cubanita. Dat is uitstekend bevallen. Ruime porties en prima kwaliteit. Een aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om restauranthouders te kunnen steunen. Heerlijk met de kinderen tapas gegeten. Top ingepaky. Goede smaken. Dank voor dit initiatief en mensen steun dit soort dingen en geniet thuis van je tapas.