Bewertungen von La Cubanita Apeldoorn

Neue Beurteilungen

5.0
Ines
22 Januar 2022

Normaliter altijd goed, deze keer wel anders.. laten we zeggen dat ik veel moest rennen.

Cheyenne
21 Januar 2022

Super lekker gegeten. Was ook op tijd klaar!

Erik Kamphuis
18 Januar 2022

Het eten was heerlijk echter de meloen waar we drie porties van hadden smaakte nergens naar het leek alsof we op een spons aan het kauwen waren. Na de eerste hap ook gelijk weggegooid. Voor de rest was het zo als eerder gezegd erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Meijer
17 Januar 2022

Heerlijk gegeten van de zeer complete afhaal tapasmaaltijd. Fijne sauzen en keurig op tijd klaar. Bedankt.

Sander
16 Januar 2022
Dj
15 Januar 2022

Heerlijk - goed verzorgd . Porties op website lijken overigens groter . Maar het is toch prima in de realiteit . Ik zou de optie bestellen of bezorgen ( die je van te voren moet aanklikken ) duidelijker aangeven . Zeker voor herhaling vatbaar !

Yvonne
14 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Hadden doorgegeven dat we om 19uur het eten wilden ontvangen. Echter stond op de bon 18:30u en kwam het al om 18:15u al. Smaakte er verder niet minder om. Tip:iets beter duidelijk maken welke saus bij welk gerecht hoort, was nu even puzzelen. Gaan zeker vaker bestellen!

Humphrey
12 Januar 2022

Eten en bezorging was weer helemaal top, zelfs toen het iets eerder bezorgd werd kregen we toch nog even een belletje


Anoniem
12 Januar 2022

Vorige keren altijd tevreden geweest, na vandaag niet meer. De varkenshaas, hamburger smaakte niet meer goed. Ook zijn er een aantal aanpassingen gedaan tov afgelopen keren helaas.. het is er niet beter op geworden.. Erg jammer!

chanel
10 Januar 2022
Linda
8 Januar 2022
N
7 Januar 2022

Keurig op tijd en heerlijk eten! Fijn dat je de tapasbox zelf kunt vullen met je favoriete gerechten en dat het geen standaard box is!

Annelies
3 Januar 2022

Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M Bergsma
2 Januar 2021

Eten was niet al te warm Hopelijk mag alles snel weer open zodat we weer in het restaurant mogen eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
1 Januar 2021
Linda
1 Januar 2021

Heerlijke tapas met veel smaak. En snelle bezorging! 😀

Linn
29 Dezember 2021
v. d. Berg
23 Dezember 2021

Onze complimenten. Het eten was heerlijk! Nog goed warm En de bezorging was ook prima, niets op aan te merken hoor.

Humphrey
17 Dezember 2021

Was weer top en lekker! Deels van de bestelling kwam 10 minuten later maar echt goed vriendelijk gereageerd met gemeende excuses en lekkere cheesecake als extra! Kan gebeuren, hebben genoten! Dank ook!

Vermij
12 Dezember 2021
Carin
5 Dezember 2021

Het eten was weer heerlijk.

Rolf
5 Dezember 2021

Voor het bedrag dat wij hebben besteed vond ik de hoeveelheid vrij mager. Het eten zou om 18:00 uur geleverd worden. Helaas werd dat 18:30 uur. Met een slap excuus over drukte en dat ze al om 17:00 uur dicht moesten. Alle begrip daarvoor maar we hadden begin van de middag al besteld. Dus dat vond ik erg jammer. Zorg ervoor dat de planning goed is. 10 minuten vertraging daar kan ik nog mee leven maar een half uur is vrij fors. Gr. Rolf

H. Kerkdijk
4 Dezember 2021

gemakkelijke om met de computer een bestelling te doe. Bezorging is precies op de MINUUT af bezorgd. De producten waren heel handig ingepakt met de naam op de diverse pakketjes. Het eten was perfect. Kortom de bezorging, de verpakking en het eten allen 5* We zullen hier zeker weer bestellen.

Akolk
4 Dezember 2021

Goed,lekker en genoeg

Julia
4 Dezember 2021

Het was lekker eten, alleen redelijk kleine porties. Verder precies optijd klaar, was goed warm! Aardige mensen

Kloosterman
2 Juni 2021

We zijn beter van jullie gewend. De zoete frites was slap en niet knapperig en de zeeduivelstukjes waren meer deeg dan vis. Eerlijk gezegd toch wel wat teleurgesteld. Als dit de eerste keer was dan kwamen we niet meer terug, nu krijgen jullie het voordeel van de twijfel omdat het de vorige keer wel goed was.

Francois
28 Mai 2021

Zoals altijd top zowel de warme als koude gerechten. Vriendelijke bezorgster.

H. Kerkdijk
22 Mai 2021

Telefonisch contact gehad met uw bedrijf. Een vriendelijke mevrouw heeft mij precies uitgelegd hoe ik het eten, via de computer, kon bestellen. Ik heb hier maar een woord voor: Fantastisch!

Geertruidus
21 Mai 2021

De Tapas box is heel goed. Heerlijk gegeten. Exact op tijd bezorgd. Een aanrader!

Martin
17 Mai 2021

Het eten was goed. Alleen de prijs is aan de hoge kant met wat je krijgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca Hoogkamer
16 Mai 2021

Nu voor de tweede keer hier besteld, vorige keer was alles heerlijk nu viel het tegen vooral de gamba’s waren erg droog.

jozua
14 Mai 2021

top

Esther
14 Mai 2021
Corné van Middendorp
14 Mai 2021

Het blijft altijd goed bij jullie 2x bestel in 2 weken tijd wel 2 verschillende steden gewoon lekker niet duur of zo

Frans
14 Mai 2021

Heerlijk gegeten.

An
14 Mai 2021
Wolters
9 Mai 2021

Matig... geen speciale tapas. Eigenlijk zelfs een beetje goedkoop ogend, en cafetaria- achtig . Wel genoeg sausjes.

Pol
9 Mai 2021

Heerlijke gerechten en heerlijk warm. Zelfs de broden waren nog warm. De bestelling werd op een fiets werden gebracht. Lekker duurzaam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouwmeester
9 Mai 2021

Sausjes bij de kroketjes ontbraken, geen tapenade bij brood en aiolie ontbrak. Gerechten verder als vanouds. Wat jammer omdat bezorgen ivm afstand geen optie was, daarom ook niet gebeld.

Antwort von La Cubanita

Goedenavond, Wat vervelend dat de sausjes ontbraken bij jullie bestelling, excuses daarvoor. Mocht er in het vervolg iets ontbreken kunt u ons gerust bellen ook al is de afstand te ver, we willen graag met een goede oplossing komen. Mvg Team la Cubanita Apeldoorn

Meijer
8 Mai 2021

Eten was prima. Bij bezorging was niet alles naar wens. Prima en netjes opgelost! Complimenten.

Rein Groters
7 Mai 2021

Het was weer prima. Ik heb wel een vraag. Waarom kun je bij tapasbox koud geen carpaccio bestellen. Je kan het wel apart bestellen.

Antwort von La Cubanita

Beste, Wat fijn dat het eten weer naar wens was. De carpaccio is alleen los te bestellen inderdaad, dit komt doordat de carpaccio niet in een box past. Wij hopen hiermee u vraag te hebben opgelost:) Tot de volgende keer Mvg Team La Cubanita Apeldoorn

Pol
2 Mai 2021

Heerlijke gerechten, vooral de zoete aardappel friet, kipspiesjes met honing-mosterd en de spareribs. Bezorging was prima, mooi op tijd, met een electrische auto kregen jullie 5 sterren voor de bezorging :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilse
2 Mai 2021

Lekker eten laten bezorgen en alles was goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maikel
2 Mai 2021

Service prima, kwaliteit eten super

Bianca
2 Mai 2021

Iemand anders heeft mijn bestelling gekregen, ben netjes gebeld dat het iets langer duurde en alles was heerlijk en niet duur. Ga zeker vaker bestellen!

Johan
28 April 2021

Lekker eten, goede mix en heerlijk om thuis te halen! De tapasbox van 4 stuks warme / koude tappas zou ik eerder terugbrengen naar minder keuze (3 stuks) en dan wat meer inhoud per bakje. In plaats van 2 kipspiesjes dan 4, in plaats van 3 kaaskroketjes dan 6. Iets meer inhoud. Een paar bakjes die we openden was Ă©cht een anticlimax qua hoeveelheid/inhoud.

Dalm
28 April 2021

Perfect. Makkelijk te bestellen, te betalen en te laten leveren op de tijd die je zelf aangeeft. Daarna goede producten welke warm en eenvoudig ingepakt worden geleverd. Chappeau.

Jan
28 April 2021
Edwin
27 April 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd klaar!

Bastiaan
27 April 2021

Uitstekende kwaliteit, heerlijk gegeten. Mooie porties. En prima service. Kregen bericht toen bestelling onderweg was.

Francois
27 April 2021

Zoals altijd heel lekker. Wat warm moest zijn goed warm. Bedankt voor het blikje drinken. Top.

Angelique
27 April 2021

Heerlijk gegeten. De tapas waren goed warm en snelle en nette bezorging. Top, aanrader!

Sees
26 April 2021

Alles goed warm. Bezorger zeer vriendelijk. Alles netjes volgens die corona ellende. Alleen de spareribs waren een beetje taai en droog. Verder alles prima.

AM
19 April 2021

Heerlijk gegeten! Mooie porties, netjes verpakt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karla
18 April 2021

Alles was heerlijk en goed warm! Doen we zeker nog een keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Eleveld
18 April 2021

Keurig op tijd en we hebben er van genoten!

Sander
12 April 2021

Het was heerlijk! De warme tapas flink warm en de koude tapas goed gekoeld. Netjes een telefoontje gehad hoelaat ze kwamen bezorgen. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Francois
11 April 2021

Top. Alles heel lekker. Vriendelijke bezorgster.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lies
10 April 2021
Lies Bretveld
8 April 2021

Eenvoudig online besteld. Op tijd en warm bezorgd en het heeft ons overheerlijk gesmaakt. Voor herhaling vatbaar!

Fam wildenburg
6 April 2021

Voor onze date night besloten hier te bestellen en dit er bij gezet. De werden verast met een extra met een knipoog. Maar wat was het geslaagd. Even onze eigen restaurant in huis gehad het was smullen

Brands
5 April 2021

Hopelijk weer tot snel in het restaurant

Petra
5 April 2021

Wat was het een verrassing voor mijn kinderen toen de bezorgster van La Cubanita voor de deur stond! Wat hebben ze gesmikkeld en ik ook! Zag er goed verzorgd uit, dank jullie wel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marilon
4 April 2021

In een woord geweldig. Wat heb ik ontzettend lekker gegeten. Het was allemaal niet meer even warm maar toch smaakte het ontzettend goed en lekker. En werd het snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster. Ik raad deze zeker aan en zodra ik kan bestel ik snel hier en ga zeker ook eens daar eten.

A.noniem
2 April 2021

Super lekker gegeten! Goede kwaliteit, goede hoeveelheid en op tijd klaar!

Francois
31 MĂ€rz 2021

Heel lekker en goed warm. Wat warm moet zijn. Kippasta het enige koude gerecht ook heerlijk.

Margreth
28 MĂ€rz 2021

Het eten was weer super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Ans
28 MĂ€rz 2021

Heerlijk warme tapas op tijd gebracht voor een aangename prijs.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerald
28 MĂ€rz 2021

Het eten is top en de service is ook top. Zeer vriendelijk te woord gestaan en meer dan goed geholpen. Jullie zijn mijn vijf sterren meer dan waard.

Jorina
28 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk. Netjes geserveerd. Prima verzorgd.

D.
27 MĂ€rz 2021

Het meeste was erg zout en de smaken vielen tegen. Porties waren wel goed en het was allemaal goed warm bij de vriendelijke bezorging. Maar wij vonden het niet lekker, dus helaas houden we het bij een eenmalige bestelling.

Edwin
25 MĂ€rz 2021

Super lekker gegeten! Het was nog goed warm toen we thuis kwamen. Hopelijk snel weer in het restaurant eten!

Joyce
24 MĂ€rz 2021

Het eten was heerlijk! De bestelling werd goed warm bezorgd, ondanks een relatief lange reistijd. Top!

A.noniem
23 MĂ€rz 2021

Goed eten, ruime porties en op tijd klaar. Wat wil je nog meer?

Dick
21 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was prima, fijn dat er even gebeld werd dat het 10 minuten later werd. Prima service.

Dalm
15 MĂ€rz 2021

Heerlijk en goed warm en netjes verpakt, thuisbezorgd. Ook de koude gerechten waren voortefffelijk. Bezorging op tijd, chapeau.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kimmerley
14 MĂ€rz 2021

Werd optijd en op afgesproken tijd geleverd. Het warme eten werd apart verpakt van de koude gerechten waardoor de warme gerechten ook echt warm zijn en de koude gerechten koud. Super lekker! Bedankt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natalie
14 MĂ€rz 2021

Zoals altijd weer erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mirian
14 MĂ€rz 2021

Jammer dat er diverse korte haren in de gerechten te vinden waren. Bezorging perfect. Keurig verzorg en precies op de afgesproken tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Francois
14 MĂ€rz 2021

Heerlijk alles. Uitmuntend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
8 MĂ€rz 2021

Super lekker weer! Goed warm! Weer slim om de champignons los erbij te doen :) Complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R van Varsseveld
7 MĂ€rz 2021

Geweldig goed eten (kwaliteit en kwantiteit) tegen een redelijke prijs. Ik werd nog nagebeld omdat het leek dat er iets ontbrak. De bestelling bleek echter te kloppen, maar het feit dat ze mij uit zichzelf belden zegt genoeg. Top service!

H. Kerkdijk
7 MĂ€rz 2021

Hele goede service. Telefonisch vriendelijke uitleg van vragen. Informatie was heel duidelijk. De bestelling kwam op de afgesproken tijd aan. De producten waren goed verpakt, eten was warm. Al met al, het was een geheel een lust voor het oog. De gerechten waren heerlijk. Het was netjes verpakt. Het geheel was hygiënisch. Er was veel zorg aan verleend. Zullen zeker weer gebruik maken van dit bedrijf

Antwort von La Cubanita

Bedankt voor uw leuke recensie. Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten en dat u goed bent geholpen. Wij doen ons best. U heeft ons alleen 1 ster gegeven, heeft u dat met een reden gedaan of een per ongelukje? Mvg Team La Cubanita Apeldoorn

S.t
6 MĂ€rz 2021

Was voortreffelijk

Arianne van olst
6 MĂ€rz 2021

Super lekker tapas besteld. De warme gerechten waren nog super warm en dus ook heel lekker en de koude gerechten waren ook heel lekker. Alles was top ingepakt en alles was goed verzorgt.

B.lindeman
4 MĂ€rz 2021

Was heel lekker en goed goede bezorging

Car
28 Februar 2021

Was lekker en keurig op tijd.

Sabina Heins
27 Februar 2021

We hebben heerlijk gesmuld!

Peters
27 Februar 2021

Tapas was goed. Warm was warm. Koud was koud. Dus prima. Bezorging op tijd. Enige nadeel je krijgt alles in 1 keer en bent eigenlijk sneller aan het eten en geniet minder lang. Daarnaast is onbeperkt tapas eten in het restaurant gezelliger, en ook goedkoper.

Natalie
25 Februar 2021

Heeeeerlijk gegeten!

Barbara
25 Februar 2021

Heerlijk eten en zeer goede bezorgservice

Bobbi
25 Februar 2021

Netjes op tijd klaar om af te halen. Eten was goed!

Jan en Ans
22 Februar 2021

Precies op tijd bezorgd, heerlijke hapjes, lekker warm en ruim voldoende tegen een prima prijs.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ih
22 Februar 2021
Natalie
21 Februar 2021

Lang niet meer zo lekker gegeten! Heeeeeerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berends
21 Februar 2021

Weer mooi op tijd en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas Dijkhuis
21 Februar 2021

We hebben het hele assortiment besteld. Vooral de garnalen, zoete aardappelfriet en manchego vielen in de smaak. Ik heb een heel leuke verjaardag gehad en kom graag een keer tapas eten in het restaurant

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R van Varsseveld
21 Februar 2021

Superheerlijke tapasbox besteld: goede kwaliteit/ prijs verhouding. Vooral de kip was perfect klaargemaakt met een lekkere laag eromheen. Alles stipt op tijd klaargemaakt (afhalen). Aanrader!

Christa Sangers
21 Februar 2021
Esther
20 Februar 2021
Bennink
20 Februar 2021

Heerlijk,wat ik verwacht is uitgekomen, lekker tapas op deze eerste lentedag

L Sc
20 Februar 2021

Het eten was lekker en goed warm. Het eten werd 20 minuten te laat bezorgd.

Jansen
20 Februar 2021

Het eten was heerlijk! Niks negatiefs over te melden. De service bij het ophalen was niet heel best.. Respectloos tegenover klanten die gebeld hebben (discussie over het naleveren van een vergeten product, want de klant woonde “tantoe” ver weg, de klant werd na het ophangen “chick” noemen) Heel hard praten over privĂ© dingen Geen mondkapje op. Het is totaal niet erg dat collega’s onderling een lolletje hebben, maar de klanten hoeven hier niet van mee te genieten.

Francois
17 Februar 2021

Weer heerlijk zoals altijd. Alles goed warm. Ga zo door.

Swaniek Veldhuis
15 Februar 2021

De online bestelling verliep heel soepel en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Heel fijn, dat het eten op de fiets bezorgd werd! Ook zijn we er blij mee, dat jullie zo min mogelijk plastic gebruiken. En het belangrijkste is natuurlijk: we hebben heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
15 Februar 2021

Heerlijk gegeten, gewoon opgehaald en nog warm thuis omdat het goed verpakt is. Vanwege Valentijn nog 2 lekkere cocktails erbij!

Gert Teunissen
15 Februar 2021

Echt heerlijk gegeten! De porties groter als verwacht, en zelf met dit weer lekker warm. De bezorgtijd wel bijna verdubbeld, maar snel vergeten na die heerlijke maaltijd. Al met al een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jh
14 Februar 2021

Laate bezorging moeten 1 uur en 15 langer wachten wel gebeld dat het wat langer zou duren. Alle begrip drukke dag maar ontbrak een gerecht dat is dan dubbel jammer maarja kan je wel bellen maar risico om weer 1,5 uur te wachten. waren blij dat het eten er was. Verder was de bezorger vriendelijk en persoon die ons belde dat de beatelling langer zou duren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrie
14 Februar 2021

de bestelling is op tijd bezorgd en Top alles vers en goed van smaak heerlijk we hebben genoten.

Bouwmeester
13 Februar 2021

Was weer lekker alleen misten we 1 gerecht geen champignons gekregen en de vijgenschudny voor bij de macheto was vergeten

Hans
10 Februar 2021
P. Tapas
7 Februar 2021
Sandra Bosma
7 Februar 2021
Kamphorst
6 Februar 2021

Met dit koude weer werd het keurig warm bezorgd : we hebben heerlijk gegeten

Erwin
6 Februar 2021

Bezorging was netjes alleen later dan de aangevraagde tijd (wel gemeld dat het later werd...) Eten was ook prima. Temperatuur zou iets beter kunnen.

Leon
6 Februar 2021

Wederom heerlijk gegeteb

Marlieke
6 Februar 2021

Prima verpakt! En met een glimlach bezorgd.

L. Meulenbeek
5 Februar 2021

Heerlijk gegeten, alles was keurig verpakt warm en koude gerechten waren keurig op temperatuur .Voor herhaling vatbaar

Luna van bussel
1 Februar 2021

Heel erg van genoten!

Ines Bijloo
31 Januar 2021

Eten was weer lekker. Enige minpunt was dat er een haar op mijn cheesecake zat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Buurvrouw
31 Januar 2021

Zeer nette service, en heerlijk eten! Mijn vriend en ik hebben genoten :)

Jan van H.
31 Januar 2021

Bezorging iets later, maar daarover zijn we keurig gebeld.

Janny K
30 Januar 2021

Heerlijk eten! Perfect op tijd! Complimenten.

Emiel
30 Januar 2021

Goede service. Lekker en warm eten.

Francois
30 Januar 2021

Lekker alles weer. Ga zo door. Fijn dat er gebeld is dat de bestelling later kwam.

VMS
28 Januar 2021

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd gebracht en de warme tapas nog gloeiend heet (positief!). Echt een aanrader!

Edwin Fiegen
24 Januar 2021

2 dagen achter elkaar besteld, Het was echt heerlijk ! Goede kok ! Echt complimenten. Als het restaurant weer open is dan komen we bij jullie onbeperkt eten :) Bezorging was ook op tijd, mooi en goed alles ingepakt. zeker voor nog een keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
24 Januar 2021

Het eten was precies op tijd en heerlijk van smaak. Ik had wel wat moeite met inschatten van de hoeveelheden.

Chantal Van Lohuizen
22 Januar 2021

Bezorging was top en op tijd! Eten viel iets tegen, was lauw, brood heeel hard van buiten.. bestellijst mag wat uitgebreider.

Nanda
22 Januar 2021

Het was weer héérlijk en mooi op tijd

Nvt
22 Januar 2021

Op tijd bezorgd, smaakte prima!

Marco
19 Januar 2021

Het eten was van prima kwaliteit en erg lekker. Zou om 18.30 gebracht worden. Werd echter 18.50. Maar daar heb ik begrip voor gezien de huidige Lock-Down situatie

Francois
17 Januar 2021

Heerlijk zo wel de koude als de warme gerechten. Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
16 Januar 2021

Mooi op tijd en lekker

han
16 Januar 2021

Het was lekker, maar heel snel koud.

Tanja Willemse - de Graaf
16 Januar 2021

Voor de 4e keer in de afgelopen 10 maanden besteld om thuisbezorgd te krijgen en het was weer TOP! Dit keer ook wat warmer dan de vorige keren, dat was heel fijn.

S. Giesen
13 Januar 2021

2e x besteld en weer zo perfect als de eerste ervaring

Hans
11 Januar 2021

Goede bezorging. Lekker gegeten. Misschien voor de warme gerechten nog een aanwijzing hoe deze thuis bij te warmen.

Maia Hekkert
11 Januar 2021
Janneke
10 Januar 2021

Lekker gegeten, alles was goed op temperatuur. Het duurde even voor we het konden opeten in verband met inchecken hotel. Maar alles was nog prima warm. Goed gegeten voor weinig geld, vriendelijk personeel bij afhalen ook!

Berends
9 Januar 2021

Het was weer heerlijk en warm geleverd

Judith
9 Januar 2021

Vanavond weer heerlijk gegeten!

Cris
8 Januar 2021

Super lekker eten! En de bezorging was top! Zeker een aanrader! Heerlijk genoten!

Edwin
8 Januar 2021

Heerlijk gegeten.. thuis. We kijken uit naar dat weer mogen komen, dat smaakt nog beter!

Eline
5 Januar 2021

Bezorging was precies op tijd en heerlijk gegeten! Klein minpuntje: ondanks bestelling van € 40 wel € 2,50 bezorgkosten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
3 Januar 2020

Heerlijk weer! Was alweer een tijdje geleden, maar super blij mee weer! Zelfs wat dingen verbeterd sinds de vorige keer (champignons los verpakt, zodat niet alles onder de 'olie' daarvan zat). En cheesecake toe...nomnomnom! Hopelijk snel weer open en weer lekker uit eten daar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop
2 Januar 2020

Was weer heerlijk !!!!

Heimink
1 Januar 2020

Goede service en we hebben heerlijk gegeten vanavond. Helaas niet in het restaurant maar thuis aan tafel

Rosendaal
31 Dezember 2020

Heerlijke tapas, we hadden de warme en koude combinatie. Ruim genoeg voor 2 personen. Het brood was echt lekker vers. Bedankt!

Francois
30 Dezember 2020

Alles heel lekker. Wat warm moest zijn goed warm. Klasse.

Lorena Hardorff
29 Dezember 2020

Eten zat niet allemaal netjes in de bakjes en er zaten haren tussen ons eten.

Julian
23 Dezember 2020
Krist
23 Dezember 2020

Super dat jullie het goed hadden verpakt na onze opmerking dat het de vorige keer koud was geweest!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H. Biekart
20 Dezember 2020

Kunnen alleen zeggen dat we weer ontzettend genoten hebben van eerste tot en met het laatste hapje!

Deichmann
19 Dezember 2020

Was super heerlijk, alles goed warm, alleen de friet was erg lauw. Misschien ipv een papieren zak ook aluminiumfolie erover heen doen.. Bestel zeker weer! Super lekker!

Boer
18 Dezember 2020

Heerlijk eten, keurig gebeld dat t iets later werd, top!

Judith
18 Dezember 2020

Ze belde zelfs dat de bezorging 5 min later was. We hebben heerlijk gegeten!

Linda
12 Dezember 2020

TOP!!!

Bart van Zevenbergen
12 Dezember 2020

De tapas waren erg lekker. Het eten was na een rit van 10 minuten nog erg warm. De presentatie van het eten was mooi.

Liza
11 Dezember 2020

Heerlijk zoals altijd! Snelle en vriendelijke bezorging en eten fantastisch!

Willemsen
11 Dezember 2020

Heerlijke tapas, goeie service!

Leon
10 Dezember 2020
Arjan
10 Dezember 2020
S. Giesen
9 Dezember 2020

Heerlijk, snel bezorgd en een vriendelijk bezorger. Goeie kwaliteit en echt niet duur, voor rond de €20 stond mijn tafel vol, en zat ik vol

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marieke koning
5 Dezember 2020

super dat jullie belden dat het een half uur later kwam dan gepland, het was weer heerlijk

Ines
5 Dezember 2020

Eten was lekker alleen wachttijd was een beetje lang.

Ilse
5 Dezember 2020

Heerlijke gerechten, keurig op de afgesproken tijd geleverd. Gaan zeker nigmaals bestellen

Tommy
5 Dezember 2020

Heerlijk gegeten! We zijn netjes gebeld dat het eten een kwartiertje later kwam. Een aanrader wanneer je wat hebt te vieren of zin hebt in lekkere tapas!

Chris
3 Dezember 2020

heerlijk gegeten, keurig op tijd geleverd keurig netjes ingepakt

Sander
30 November 2020

Heerlijk en op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Femke
29 November 2020

We hebben heerlijk gegeten! We werden via mail netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Meer dan genoeg van alles en erg smaakvol. Echte aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijke
29 November 2020

Het eten was erg lekker! Ook was het optijd bezorgd en warm!

Karin
28 November 2020

Wij hebben 2 tapasboxen besteld en laten bezorgen. Heerlijk gegeten, de tapasbox bestond uit meerdere hapjes van een gerecht en het eten was echt nog goed warm toen we het thuis ontvingen. Aanrader!

Groen
28 November 2020

Prima voor elkaar. Alleen verwacht je als je losse hapjes besteld en 3.50 voor betaald wel iets meer krijgt. 3.50 voor 2 halve maiskolfen is best veel. Maar kwaliteit van de gerechten waren prima!

Henny
25 November 2020

Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer,,het was super.

Joop
24 November 2020

Het eten was in een woord heerlijk !!! Tipje : missen naast het vlees patat, zou een super toevoeging zijn, of gebakken aardappelen.

Antwort von La Cubanita

Beste, Allereerst erg bedankt voor uw berichtje en fijn om te horen dat u heerlijk heeft gegeten. Naast de zoete aardappelfriet kunt u bij ons ook patatas brava bestellen, dit zijn gebakken aardappels. Bedankt voor de tip. Altijd fijn om tips door te krijgen. Groetjes Team La Cubanita Apeldoorn

Jeroen kroes
22 November 2020

Eten was heerlijk, bezorgd door een vriendelijke jongedame op de fiets, de warme gerechten waren. Iet heel warm meer.. maar dat is vrij logisch voor een bezorging van kleine gerechtjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chelsea
22 November 2020

1e keer bezorgen alles koud, na gebeld te hebben, alles weer warm bezorgd gekregen. Goeie service👍

Hannie
22 November 2020

Voor de eerste keer besteld en dat beviel prima

Reyer van Duinen
21 November 2020

We hebben genoten van de lekkere gerechten đŸ‘đŸ»

Laurens
20 November 2020

Helemaal top!! Ook meer dan je verwacht

Nicole
19 November 2020

Het eten was heerlijk, we hebben er van genoten

Thea
19 November 2020

Netjes op tijd bezorgd en het smaakte ons prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mirjam Bakker
16 November 2020

Eten was op zich lekker, echter wel erg lauw (ik denk dat jullie daar een oplossing voor moeten bedenken met een fietskoerier naar een buitenwijk)

Tabitha
15 November 2020

Super lekker eten en snel bezorgd, top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Konink
15 November 2020
Patrick
15 November 2020

Het eten was erg lekker. Goed in bakjes gedaan. Doekjes erbij om je handen af te vegen voor spareribs. Bezorging op tijd Echte aanrader. We gaan hier zeker nog een keer in het restaurant van genieten

Chrisi
12 November 2020

Was top! En precies op tijd 😊

Humphrey Biekart
11 November 2020

Heel attent dat gebeld werd dat het ietsjes later bezorg werd al was het prima op tijd! Wij hebben in ieder geval weer heerlijk genoten!

Geert
11 November 2020

Heerlijke tapas. Met name de kipsalade en champignons waren erg lekker.

Leon
9 November 2020

Wederom aangenaam verrast door de kwaliteit. Belde netjes dat ze de aangegeven levertijd niet gingen redden en dat het een half uurtje later werd.

Heidy
8 November 2020

Heerlijk eten

Marije
8 November 2020

Het eten was erg lekker en de berzorgtijd was heel snel. Ik zou het zeker aanraden bij anderen!

Femmy
8 November 2020
Lisanne
8 November 2020

Het was weer erg lekker!

Carien
8 November 2020

Corona tijd. Thuis uit eten. Ik was blij verrast. Geen klef eten in zakjes. Nette bakjes. Alles wat warm moest zijn was warm en lekker! Hier werd ik heel blij van! Lekker gegeten! Aanrader voor iedereen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar als dit nog lang gaat duren.

Edu Jourdin
7 November 2020

Tapas waren heerlijk! En.....alles werd bezorgd door de knapste man Apeldoorn!

Saskia
7 November 2020

Het eten was super lekker Als we dan niet na jullie toe kunnen komen dan maar bestellen Ook netjes optijd !!!!

Ringo Fiselier
7 November 2020

Zeer snelle levering. Alles was weer om de vingers bij op te eten. Zeer zeker een aanrader.

Bart
2 November 2020

Eten laten bezorgen, het was helemaal super!

L berends
2 November 2020
Patrick
1 November 2020

Er moet duidelijker vermeld worden hoeveel porties van elke tapas er zijn. Sommige tapas waren er 5 van en andere maar 2. Het eten was verder heel goed, maar het was beter geweest als er overal evenveel van was geweest.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von La Cubanita

Beste, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten. Wij hebben onze porties hetzelfde gehouden als dat wij uitserveren in ons restaurant. Nogmaals bedankt voor uw feedback en dit nemen wij ook mee. Mvg Team la cubanita

Meike Borghoff
1 November 2020

Heerlijk eten, fijne porties en bezorging met een glimlach (achter het mondkapje😉) Hebben er weer van genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Looman
1 November 2020

Heb 2x brood besteld kreeg netjes de tapenade en aiolli 2x alleen schrok ik van de 2 kleine stukjes brood die erbij zaten. Dit was zeker niet de hoeveelheid die ik verwacht had. Als je dus een "normale" hoeveelheid brood erbij wil hebben moet je voor 10 euro bestellen. Dit viel erg tegen en zou daardoor niet meer bij jullie bestellen

Henry
1 November 2020

Tijdens bezorgen teveel geschud met de tassen, zodat sommige tapas bij elkaar zijn gekomen in de tapasboxen.

Nienke
31 Oktober 2020

Onze bestelling was een verrassing voor familie en hier werd superfijn aan meegewerkt door bv de bon niet mee te geven. Familie liet weten echt enorm gesmuld te hebben!

Sandra
31 Oktober 2020

Qua smaak echt top, maar qua hoeveelheid viel het toch wat tegen. Daardoor behoorlijk aan de prijs en is de kans op een tweede keer afhalen/thuisbezorgen niet heel groot. Maar nogmaals: smaak echt meer dan prima!

Den
30 Oktober 2020

Super lekker gegeten!

mnbvc
30 Oktober 2020
Gerda
30 Oktober 2020

Het was weer heerlijk.

Antwort von La Cubanita

Goedenavond, Bij de opmerking heeft u neergezet dat het eten heerlijk was, erg fijn om te lezen, echter geeft u zowel bij bezorgen als bij het eten 1 ster, kan het zijn dat er iets mis is gegaan? Mvg Team la cubanita

Barbara Roskam
30 Oktober 2020

Smaakte heerlijk goede service top

Leon
29 Oktober 2020

Precies op tijd geleverd en zoooooo lekker

Tineke
28 Oktober 2020

Netjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk. Wij hopen snel weer bij jullie te komen eten, we missen de gezelligheid van het restaurant. Voor bezorging zou wat meer keuze uit de gerechtjes wel fijn zijn. Wij missen de wraps.

Anoniem
26 Oktober 2020
v/d Berg
26 Oktober 2020

Het zag er allemaal prima uit, keurig verpakt. Mooi op de afgesproken tijd gebracht en het was heerlijk allemaal. We zijn zeer tevreden!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelique
26 Oktober 2020

Precies op de aangegeven tijd (zondagavond 18.30). Tapas waren heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suus
25 Oktober 2020

Het eten was koud, en daardoor niet zo lekker. Had wel wat meer verwacht voor deze prijs. Bezorger kwam wel aan op gewenst tijdstip.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brigitte
25 Oktober 2020

In 1 woord TOP!!! even zonder de gezelligheid van het restaurant, maar heel even waan je je in Cuba!! Heerlijke tapas! Goed verpakt en daardoor ook in voorthuizen goed warm!! Kom op toppers!! Ook deze gekke tijd komen jullie door!!

Bonhof
25 Oktober 2020

Weer de service dat er in Eerbeek bezorgd werd, precies op tijd bezorgd. Het eten was lekker en warm

Cindy Elijzen - van Zwam
25 Oktober 2020

Porties mooi, leuk opgemaakt in schalen waar de warme gerechten iig tot in huis warm blijven. Smaak goed! Vriendelijke bezorger! jammer dat de schalen vervormd waren door de warme producten, anders had ik ze vaker kunnen gebruiken (in het kader van recyclen etc) Hopelijk kan de zaak weer gauw open, maar tot die tijd is dit ene leuk alternatief

Ryanne
24 Oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Julian Siersma
24 Oktober 2020
Carin
24 Oktober 2020

Het eten was weer voortreffelijk. Het smaakte super lekker. En was nog lekker warm na bezorging.

Bastiaan
24 Oktober 2020

Lekker gegeten, precies klaar op afgesproken afhaaltijd

Barbara
24 Oktober 2020

We hebben gesmuld! Super lekker en gezellig eten.

Maaike
23 Oktober 2020

Super lekker gegeten.

Drent
23 Oktober 2020

Geweldig! Ontzettend lekker gegeten, snel bezorgd. Erg vriendelijk personeel! Tijdens de online bestelling had ik een foutje gemaakt, 1 belletje en zonder problemen loste ze het op. Binnen 30 min stond er een heerlijke maaltijd op tafel!

Stefan
23 Oktober 2020

Het was heel lekker

Anique
22 Oktober 2020

De zoete aardappelfriet was heel zacht, sommige niet eens gaar en lauw. De gamba's waren lauw en sommige waren nog niet gaar. Er zat teveel groene kruiden op, deze waren oud en hard. De krokante kipstukjes waren alles behalve krokant, ook waren ze lauw en heel sappig Maar de kaaskrokketjes en de kipstukjes in bacon gewikkeld waren wel erg lekker. De bezorging was verder goed en de bezorgservice was vriendelijk!

Sander
22 Oktober 2020

Was prima kwaliteit

Jason
21 Oktober 2020

Heerlijk eten :-)!

Jonker
21 Oktober 2020

Het eten was heerlijk. Alles was netjes verpakt.prima geregeld.

Leon
21 Oktober 2020

Precies op tijd geleverd heerlijke tapa's. Zeker voor herhaling vatbaar

mirella dallinga
20 Oktober 2020

Eten was lekker smaakvol (behalve de mozzarella /tomaat). Eten was optijd klaar! Prima eten voor een redelijke prijs!

Maaike
12 Juli 2020

Weer heerlijk gegeten! Eten hebben we thuis laten bezorgen. We werden direct netjes gebeld dat het bezorgen iets later zou worden. Het eten was goed warm en heerlijk! Vriendelijk personeel en goed eten! We kregen er zelfs nog een drankje bij. Vanaf de start van Corona hebben we al verschillende keren besteld, en ook als verrassing laten bezorgen bij anderen. Altij even goed!

Schreuder
12 Juli 2020

Het was zoals gebruikelijk weer erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd

Bianca
6 Juli 2020

Het duurde lang Het was koud Het was niet compleet ( miste eten en werd pas later bezorgd ) Erg jammer! Ik bestel niet meer

Francis
5 Juli 2020
Y.M.
30 Juni 2020

Het werd afgeleverd met een druipende zak die kapot was. De saus van de gehaktballetjes bleek eruit gelekt te zijn. De bezorger gaf de zak dus op zijn kant aan zodat het lekken wat minder was, hierdoor lag al het eten aan 1 kant en door elkaar. De 2 bestelde tapasboxen waren willekeurig gevuld waardoor wij het zelf moesten verdelen wie wat besteld had. De los bestelde aardappeltjes waren ook op een box gelegd. Er zat geen honing-mosterd saus bij de kip. kwaliteit van het eten was ook niet erg goed, gespleten botten in de sparerib, eten was lauw, kwam 40 min. later nadat we de mail kregen dat het onderweg was. Hamburgertjes waren melig, gehaktballen droog. Al met al een slechte ervaring, jammer.

Lamers
30 Juni 2020

Waarom mag ik een bezorgtijd aangeven als het toch niet op tijd is. Het eten was een uur en een kwartier later. De zoete aardappelfriet was koud en klef. Eigenlijk alles was bijna koud, omdat het later was.

Joyce Hooijmans
25 Juni 2020

Was heerlijk 😃 brachten het eten zelfs naar de auto om de hoek. Top service

Edwin
25 Juni 2020

Wederom heerlijk gegeten. Flesje fris gratis bij 2 tapasboxen, erg leuk!

Marloes
23 Juni 2020

De saus helaas door de hele zak over de drankjes etc. Ook waren 2 van de bakjes met aardappeltjes open en lagen door de zak heen. Geen fijne bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roland
22 Juni 2020

Afgehaald en was super lekker en goed geregeld.

ramon
22 Juni 2020

De bezorgster was top, hield keurig afstand mbt het overhandigen van het eten. 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Herbrink
22 Juni 2020

Wederom prima! Alles warm, goed gaar en snel bezorgd en zelfs een leuke vaderdag tekst met hartjes op de boxen! Leuk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LĂ©on van der Linden
18 Juni 2020

Super service en smaakte enorm lekker

Busink
17 Juni 2020

Dit is de 2e keer dat we besteld hebben. 1e keer top maar dit flop. Brood droog. Patat klef. Er zat echt een enorm verschil in deze 2 leveringen. Jammer! Wel snel bezorgd

Alie
14 Juni 2020

Goede kwaliteit, ruime porties. Grote keuze, ook voor vegetariërs.Telefonisch contact vooraf vriendelijk en goede informatie. Het eten werd netjes op tijd bezorgd en was goed warm. Zeer compleet met veel sausjes, servetten etc. Zeer aan te bevelen!

Ro
13 Juni 2020

Lekker gegeten. Hoeveelheid hield niet over, voor twee personen drie schalen besteld (2x warm en 1x koud) en nog wat extra's. Was precies genoeg maar dus wel erg prijzig in vergelijking met de prijs die je betaald in het restaurant zelf. Verpakking niet heel praktisch saus los in een open bakje dus overal zat er saus. Bezorging was ruim 40 min later terwijl wij in de middag al besteld hadden voor in de avond. En al het verpakkingsmateriaal was vol met saus, doosje waarop stond patop losse saus zat op zijn kop in de grotere tas. Hopelijk is het in het restaurant beter want de smaak was prima, maar voor ons wordt het niet nog een keer laten bezorgen

Anoniem
9 Juni 2020

Had drie cheesecake besteld zonder rode saus (had gevraagd of er chocolade saus bij mocht). Werden ze bezorgd, met rode saus, normaal niet erg, maar aangezien de bakjes met saus open waren en door het bezorgen over de hele cheesecake zat, konden we ze weggooien. Aangezien niemand bij ons die rode saus lustte. Zonde dus

Melissa
9 Juni 2020

al 1 keer eerder besteld en toen was het eten heerlijk. Nu was het echt vreselijk. De gambas waren helemaal doorbakken, net plastic, in de pasta salade zat helemaal geen kip en de kip met honing mosterdsaua?? Waar was de honing mosterd er zaten letterlijk maar een paar druppels op en de gehaktballetjes waren helemaal uitgedroogd. Echt een teleurstelling zeker voor een bestelling van bijna 50 euro. Bezorgster was wel heel vriendelijk.

Wesley
7 Juni 2020

Eten door elkaar gehusseld, saus van de cheesecake door de carpaccio. Zeer slecht deze keer.

Fernando
4 Juni 2020

Goede kwaliteit, wel wat minder ten opzichte van vorige keer (koud, sausen door de tas heen gelekt, late bezorging).

Jannette.posthumus@gmail.com
30 Mai 2020

onze 40 jarige trouwdag is culinair ook helemaal geslaagt door jullie. Heerlijk hebben we gegeten met onze kinderen en kleinkinderen . Dank jullie wel.. Nix op aan te merken, sterkte en veel plezier in jullie werk, houd vol.. Dikke kus . Lex en Jannette

Anne
30 Mai 2020

Heerlijk gegeten :) Aardige berzorger op de fiets. Alleen de warme gerechten waren al een beetje afgekoeld. Maar alsnog was het heerlijk.

B.Duursma
28 Mai 2020

Had nog nooit bij jullie gegeten, maar zowel de bestelling als het eten: een dikke 5 sterren. Voor herhaling vatbaarđŸ‘â­ïžâ­ïžâ­ïžâ­ïžâ­ïžđŸ‘

susan
26 Mai 2020

Service dat het ook in Eerbeek bezorgd kon worden! Het bestellen via de site ging makkelijk, goede bevestiging gekregen. Eten werd stipt op tijd bezorgd en was lekker, genoeg en warm. Kortom top!

Linda
25 Mai 2020

Wederom top. Netjes op tijd en het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marieke
24 Mai 2020

We hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit is heel goed, de bezorging was perfect op tijd en het eten heerlijk!

Edwin
23 Mai 2020

Het was weer heerlijk! Ook al zou het ook best leuk zijn een keer in het restaurant weer te gaan eten, voor nu is dit ook prima om heerlijk thuis op te eten!

**
22 Mai 2020

Bezorgster kon het vorige aders niet vinden waardoor mijn bestelling niet om 17:50 maar 18:15 werd bezorgd. De warme tapas waren daarom niet erg warm meer. De kaas kroketjes waren door het afgesloten bakje zacht geworden. Tip om de warme tapas apart te verpakken van de koude. Dan blijft de carpaccio en de meloen koud. Verder was het eten prima voor een volgende keer.

Miriam
22 Mai 2020

De ronde bak waarin de warme tapas bezorgd werden was niet goed afgesloten en ook scheef gehouden en daardoor zat al het eten onder de tomatensaus. Gelukkig was het lekkere tomatensaus, maar het was wel een beetje zonde, ook omdat de rest van het eten hierdoor een beetje zompig was geworden. Jammer, want de vorige keer was het heel lekker allemaal.

Danielle Beunk
22 Mai 2020

Bezorging was mooi op tijd. Smaak van gerechten was goed maar dit is niet voor herhaling vatbaar omdat de gerechten niet lekker warm meer waren, sausje over de verkeerde hapje waren gekomen (ik denk tijdens vervoer toch teveel gehusseld). Misschien meer per gerecht in bakje? Sommige gerechten zelf in over verwarmd maar de frietjes weten hierbij helaas niet meer knapperig. Misschien is het gewoon niet haalbaar om Tapas lekker thuis te laten bezorgen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer in jullie restaurant eten! Succes met alles en tot ziens!

Robin
22 Mai 2020

Helaas was het deze keer compleet het tegenovergestelde van de vorige bestelling. Koude niet gare spareribs, taaie stukjes zeeduivel. kip met nauwelijks honingsaus.

Mathijs
22 Mai 2020

Wij hebben heerlijke tapas laten bezorgen. De bezorging was erg snel, helaas was het eten niet erg heet meer.

proper
21 Mai 2020

eten was goed behalve de zeeduiveltjes zat geen vis in. en het brood was veelste hard gebakken.

Irma kamphuis
21 Mai 2020

Top, super geregeld en zeer lekker👍

Chantal
21 Mai 2020

Helemaal super weer! Lekker uit eten in je eigen huis!

Ryanne
18 Mai 2020

Super bezorging! Keurig op tijd! Warme hapjes waren wel al afgekoeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christiaan
17 Mai 2020

Was helaas iets minder warm dan de vorige keer. Verder prima.

Ineke
16 Mai 2020

Prima op tijd geleverd. Het is toch altijd niet echt heel warm meer. Snap ik.

Natascha
16 Mai 2020

Viel mij erg tegen. Eten was koud. De zeeduivel was niet lekker, zat amper vis in. De kipkluifjes en de kip in honing/mosterd waren (na opwarmen) lekker. Gehaktballetjes waren niks aan en dus hebben we een hoop weg gegooid. Niet voor herhaling vatbaar.

Franken
14 Mai 2020

Bestelling was keurig op tijd en het eten nog warm. Tapas waren over het algemeen lekker en smakelijk. Zoete aardappelfriet en gamba s waren heerlijk. Hamburgertjes waren wat smaakloos. Verder prima!

Stefan
12 Mai 2020

Het eten was heerlijk, alleen een vertraging van 3 kwartier? Toen ik belde leek de persoon tevens flink geĂŻrriteerd.. ik snap dat het Moederdag was, alleen blok dan wat meer de beschikbare tijdsblokken. Als ik om 17:45 mijn eten wil, kom dan niet pas rond 18:30 bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wiersma
11 Mai 2020

Uitstekend verzorgd en weer erg lekker! Zelf opgehaald ivm drukte, mooi op tijd klaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique Geldof
11 Mai 2020

Bij de keuze voor bezorgen kun je een vrij specifiek tijdstip kiezen. Dat doe je dus bewust omdat je dan graag wilt eten. Wij hebben een dochter van 3 en dan wil je niet een uur later eten ivm bedtijd (en honger). Het kan een keer drukker zijn dan verwacht, dat begrijp ik. Na 35 min te laat even gebeld, kreeg 3x geen gehoor en toen iemand aan de lijn. De bezorger was toevallig net vertrokken. Geen excuses gekregen aan de telefoon. Bezorger was heel vriendelijk, maar ook geen excuses voor de late levering. We konden dus pas een uur later dan gepland eten, met een dochter die eigenlijk al naar bed moest. Gelukkig was het wel weer heel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berends
11 Mai 2020

Het was weer heerlijk. Er was genoeg voor iedereen en nog warm bij thuiskomst.

Vroling
11 Mai 2020

Heerlijk eten. Hebben ervan genoten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

I.
10 Mai 2020

Erg lekker gegeten. En een leuke manier van een avond uit in Corona tijd. Het eten heeft dan ook weer goed gesmaakt